Organisatie

Geon Knol

Geon Knol

Geon (hij vindt deze foto kennelijk mooi genoeg) is onze toernooidirecteur. Naast zijn carriëre als jeugdtoptrainer heeft hij inmiddels een imposante verzameling schaaktoernooi-
directoraten in portefeuille. Voor alle inhoudelijke vragen kun je bij hem terecht.
Zijn motto: laten we het vooral flexibel aanpakken.


Bert van der Marel

Bert van der Marel

BertHorecatycoon Van der Marel is de eigenaar en uitbater van o.m. Café Atlantis, bedenker en mede-organisator van dit toernooi. Hij heeft een dermate gestroomlijnde organisatie neergezet dat hij naast het managen van zijn horeca-imperium nog tijd over heeft om aan de Promotiegroep mee te doen.
Zijn motto: laten we het vooral gezellig houden!


Roland Kroezen

Roland Kroezen

gaat, ijs en weder dienende, zijn inmiddels ruime wedstrijdleiders­ervaring uitbreiden met zijn eerste optreden als hoofdwedstrijdleider in een internationaal schaaktoernooi.
Zijn motto: "Mwahhh..."?


Ynte

Ynte Visser

(op deze foto frontaal in beeld) is hard op weg minstens zo bekend te worden als zijn collega Zuiderweg. Zo mocht hij onlangs de organisatie ven het NK E-teams op zijn palmares bijschrijven. Ynte is de wedstrijdleider in de bovenzaal, waar de lagere groepen spelen. Is al jaren jeugdleider en bestuurslid bij SV Unitas en organiseert alles wat los en vast zit als het om jeugd en schaken gaat. Is daarnaast vele jaren wedstrijdleider van de NoSBo geweest en aldaar aan zijn tweede seizoen bezig als directeur Jeugdzaken. Gaat dan ook prat op de eretitel Nosbobobo.
Zijn motto? Dat kunt u hem beter zelf vragen als hij weer eens buiten staat te roken.


Fons van Hamond

Fons van Hamond

('algemeen adjunct') verzorgt weer de website van het toernooi, de partijeninvoer, de rondeverslagen(?) en misschien ook nog het toernooiboek. Bedrijfsleider van de nieuwe Stichting Mat in 2, die veel organiseert in het Noordelijk schaakleven, maar dit toernooi nou net even niet. Tevens penningmeester en clubkampioen van Unitas, de schaakvereniging in wier clublokaal de Atlantis Meestertienkamp plaatsvindt en die het leeuwendeel van de organisatoren levert.
Verder probeert hij Geon scherp te houden (dat genoegen is geheel wederzijds).


Lars

Lars

Lars was ooit het artistieke brein achter het toernooi. Hij bedacht en maakte de poster, de flyers en de fraaie vormgeving van de website.


Judith Valkenburg

Judith Valkenburg

Topkok Judith Valkenburg vergast ook dit jaar weer de deelnemers van de Meestertienkamp en andere geinviteerden dagelijks op overheerlijke en gezonde maaltijden, geserveerd in Café Atlantis.


Chauffeur

Vacature

Dit toernooi is nog op zoek naar een chauffeur!